Antarctic Krill Oil Omega 3

Mai multe poze

Antarctic Krill Oil Omega 3

Producator: My Protein

In stoc

Details:

Întrucât, în prezent, regimul alimentar vestic este în special sărac în acizi graşi în formă fosfolipidică, suplimente precum Antarctic Krill Oil oferă o modalitate eficientă de a creşte consumul zilnic.
107,00 RON
107,00 RON

Detalii

Antarctic Krill Oil este extras din specia Euphausia Superba din Antarctica, fiind bogat în acizi graşi Omega 3 Acid Eicosapentanoic acid (EPA) şi Acid Docosahexanoic (DHA). EPA şi DHA sunt asociaţi cu un risc redus şi o capacitate de tratare mai mare în cazul bolilor cardiovasculare şi a afecţiunilor inflamatorii ale articulaţiilor. Omega 3 a fost asociat şi cu dezvoltarea a creierului şi a sistemului nervos central, dar şi cu îmbunătăţirea funcţiei cognitive, sănătăţii pielii şi stării generale de bine.
 
Omega 3 din Antarctic Krill Oil este în principal sub forma fosfolipidică, care, după cum o arată cercetările, este o formă mult mai bioactivă în comparaţie cu forma de trigliceride a Omega 3. Întrucât, în prezent, regimul alimentar vestic este în special sărac în acizi graşi în formă fosfolipidică, suplimente precum Antarctic Krill Oil oferă o modalitate eficientă de a creşte consumul zilnic.
 
Antarctic Krill Oil are şi puternice proprietăţi antioxidante datorită prezenţei naturale a astaxanthinului. Teste independente arată că puterea antioxidativă a Antarctic Krill Oil este:
de 300 de ori mai mare decât a Vitaminelor A şi E
De 48 de ori mai mare decât Omega-3
De 34 ori mai mare decât Co Q-10
 
Procesul avansat de extragere a Antarctic Krill Oil are loc în absenţa completă a Hexanului, o substanţă chimică utilizată deseori pentru suplimente cu Krill de o mai proastă calitate. Uleiul nostru de krill este produs printr-un proces unic şi prietenos faţă de mediul înconjurător, rezultând un produs de o mai bună calitate, creat cu impact minim asupra resurselor naturale. În plus, calitatea uleiului nostru de krill este de neatins. Datorită conţinutului bogat de fosfolipide şi astaxanthin, Antarctic Krill Oil este mai puţin expus oxidării.
 
Beneficii cheie
 
Forma fosfolipidică a Omega 3
Conţinut bogat de EPA şi DHA
Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare
Ca supliment nutritiv, luaţi 1-2 capsule moi pe zi.
 
Cantitate per servire: 1 capsulă moale
 
Serviri per recipient de 90 capsule moi: 90
Serviri per recipient de 250 capsule moi: 250
 
Nu este recomandat pentru vegetarieni.
 
Nu este recomandat persoanelor cu alergie la peşte sau crustacee.
Ulei de krill pur, Capsulă moale (Gelatină), Excipienţi (Sorbitol, Glicerol), Apă, Aromă (vanilie).
Cantitate per servire de 1 capsule moi:
Krill Oil: 500 mg
Fosfolipide: 215 mg
Total omega-3: 
Total omega-6: 30 mg
EPA: 70 mg
DHA: 33 mg
Astaxanthin: 50 mcg