BCAA

Mai multe poze

BCAA

Producator: My Protein

In stoc

Details:

Spre deosebire de alți aminoacizi, BCAA nu sunt metabolizați în stomac, ci direct în mușchi. Această calitate unică se concretizează prin construirea de țesut slab și stoparea catabolismului.
58,00 RON
58,00 RON

Detalii

Aminoacizii cu Catene Ramificate (BCAAs) sunt Leucina, Izoleucina și Valina. Aceștia sunt considerați a fi aminoacizi esențiali, deoarece corpul uman nu ar putea supraviețui în lipsa acestora din alimentație.
 
BCAA sunt necesari în vederea menținerii unui țesut slab, studiile indicând că aceștia ajută la conservarea resurselor de glicogen. De asemenea, BCAA previn deteriorarea țesuturilor în timpul antrenamentelor.
 
Spre deosebire de alți aminoacizi, BCAA nu sunt metabolizați în stomac, ci direct în mușchi. Această calitate unică se concretizează prin construirea de țesut slab și stoparea catabolismului. Acești aminoacizi unici (Leucina, Izoleucina și Valina) nu pot fi sintetizați de către organismul dvs., fiind astfel esențiali pentru creștere.
 
Nu vă place gustul BCAA sub formă de pudră? De ce nu încercați tabletele noastre BCAA+ ?
 
Puteți îmbunătăți eficacitatea BCAA prin consumarea a 10 mg de Vitamina B6 la fiecare 10 g de BCAA.
 
Beneficii cheie
 
Ajută la menținerea țesutului slab
Poate stimula masa musculară slabă
Esențial pentru creșterea țesuturilor
Ca supliment alimentar, recomandăm consumarea a 5 grame de 2 - 4 ori pe zi, pentru rezultate optime. Recomandăm consumarea cu cantitatea dorită de apă sau suc de fructe.
 
Adăugați 2 linguri mici MP cu vârf (5 g) la cantitatea preferată de apă sau suc de fructe și consumați imediat.
 
1 x lingură de plastic MP (mică) cântărește 2,2 g. (nu este inclusă)
BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), Acid Citric (doar aromă fructe de padure), Coloranți (Roșu Sfeclă - doar aromă fructe de padure, Antocianină - doar aromă fructe de padure), Arome (doar variante aromate), Îndulcitor (Sucraloză doar variante aromate).

Cantitate per servire de 5 g:
BCAA: 5 g.

Aceste informații nutriționale sunt pentru varianta fără arome. Dacă alegeți o versiune aromată, conținutul de BCAA este redus cu aproximativ 0,75 g per servire