L Glutamina

Mai multe poze

L Glutamina

Producator: My Protein

In stoc

Details:

Glutamina este considerată utilă pentru oricine se antrenează pentru sporturi de andurață, cum ar fi alergarea pe distanțe mari sau ciclism şi poate ajuta la reducerea crampelor cauzate de efort prelungit.
33,00 RON
33,00 RON

Detalii

Glutamina este un aminoacid, fiind necesara în fiecare muşchi din corp şi este una dintre cele mai importante elemente care contribuie la formarea proteinelor ce mențin sănătatea celulară şi repară țesuturile. Glutamina se găsește în cantități variate în majoritatea cărnurilor precum și în pește și, într-o mică măsură, în legume și leguminoase. Oricine este implicat în programe de exerciții de mare intensitate concepute pentru hipertrofie, poate găsi Glutamina un supliment benefic.
 
Glutamina este un aminoacid semi-esențial, pe care organismul este capabil să îl producă în cantității mici, cu toate acestea majoritatea trebuie să vină dintr-un regim alimentar echilibrat. Este necesară pentru hipertrofie și de asemenea are un rol important în repararea țesuturilor deteriorate.
 
Glutamina este de asemenea considerată utilă pentru oricine se antrenează pentru sporturi de andurață, cum ar fi alergarea pe distanțe mari sau ciclism şi poate ajuta la reducerea crampelor cauzate de efort prelungit. Deoarece Glutamina poate ajuta în această privință este de asemenea recomandată pentru persoanele în vârstă care suferă de crampe și dureri musculare regulate, ca o alternativă naturistă.
 
Beneficii cheie
 
Ajută la refacerea nivelului de glicogen
Poate reduce timpul de recuperare
aminoacid popular
Ca supliment nutritiv, vă recomandăm să consumați 5 grame, de 1- 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime consumați o servire la micul dejun, prânz și cu o oră înainte de somn. Cel mai bine consumaţi cu o cantitate suficientă de apă sau suc de fructe.
 
1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 3,6g. (cupa nu este inclusă )
Acest produs este 100% Glutamină cu nimic adăugat sau luat.
100% Glutamina