Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a produselor si serviciilor asociate site-ului Proteina Mea (proteinamea.ro).

Site-ul Proteina Mea (proteinamea.ro) este administrat si operat de S.C. PRO MAR STRONG S.R.L., cu sediul pe strada Spiru Haret, nr. 1, Bihor, Oradea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/611/2013.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Proteina Mea (proteinamea.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Proteina Mea (proteinamea.ro) in urmatoarele scopuri:

•    Stabilirea contactului cu clientii;
•    Prelucrarea comenzilor;
•    Participarea la concursuri, promotii;
•    Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
•    Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Proteina Mea (proteinamea.ro) si a tertilor cu care Proteina Mea (proteinamea.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Proteina Mea (proteinamea.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
 
Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@proteinamea.ro