Creatina Monohidrat

Mai multe poze

Creatina Monohidrat

Producator: My Protein

In stoc

Details:

Creatina Monohidrat este ideală pentru o gamă variată de consumatori, de la culturiști la atleți, însă cel mai important, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească puterea, forța, viteza și masa musculară slabă.
24,00 RON
24,00 RON

Detalii

Creatina Monohidrat este ideală pentru o gamă variată de consumatori, de la culturiști la atleți, însă cel mai important, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească puterea, forța, viteza și masa musculară slabă. Fiind subiectul câtorva sute de studii, Creatina monohidrat s-a dovedit a ajuta la îmbunătățirea puterii, forței și creșterii de masă musculară. Creatina Monohidrat s-a dovedit de asemenea a ajuta la îmbunătățirea timpilor generali de refacere și la refacererea între seriile de antrenament intens.
 
Creatina Monohidrat ajută organismal să producă niveluri mai mari de ATP, care este o substanță chimică necesară contractării eficiente a mușchilor. Nivelurile mai mari de ATP pot avea ca rezultat îmbunătățirea forței, puterii și anduranței.
 
Creatina Monohidrat este cea mai flexibilă și gustoasă formă de creatină disponibilă. Este perfect sigură și sănătoasă, fără efecte secundare, fiind disponibilă în mod natural în cărnurile roșii.
 
Beneficii cheie
 
Ajută la creșterea nivelurilor de ATP, pentru a stimula creșterea de masă musculară slabă
Ajută la menținerea nivelurilor de energie pe parcursul antrenamentelor
Îmbunătățește forța și puterea
Adăugați o lingură și jumătate MP mică (5 g) în apă, agitați și consumați. Utilizați de 1-2 ori pe zi. După 8 săptămâni de utilizare continuă, luați o săptămână de pauză apoi reluați perioada.
 
1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 3 g (nu este inclusă).
Fără aromă
100% Creatină Monohidrat
 
Berry Blast
Creatină Monohidrat, Arome, Acid Citric, Coloranți (Roșu Sfeclă & Antocianină), Îndulcitor (Sucraloză).
 
Tropical
Creatină Monohidrat, Arome, Acid Citric, Colorant (Caroten), Îndulcitor (Sucraloză).

Cantitate per servire: 5 g Creatină Monohidrat

Aceste informații nutriționale sunt pentru varianta fără arome. În cazul variantelor aromate, conținutul de Creatină Monohidrat va fi redus cu aproximativ 0,75 g per servire.