Cum cumpar?

Login si Inregistrare utilizatori

Acceseaza butonul Login in cazul in care esti utilizator al Proteina Mea (proteinamea.ro) sau butonul Inregistrare in cazul in care esti utilizator nou. Daca esti utilizator Proteina Mea (proteinamea.ro) completeaza campul Utilizator si Parola cu datele contului tau dupa care apasa butonul Login, daca esti utilizator nou, dupa ce ai completat toate campurile solicitate (campurile * sunt obligatorii), vei primi pe adresa de email adaugata la contul tau un link pentru activare. Dupa accesarea butonului Login sau accesarea link-ului pentru activare (dupa caz), vei fi directionat catre pagina ta de utilizator al site-ului Proteina Mea (proteinamea.ro).

Selectarea produselor dorite si finalizarea comenzii

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi selecteaza Cantitatea si Aroma dorita si apasa pe butonul Adauga in Cos. Poti naviga si adauga si alte produse in cos. in momentul in care te decizi sa trimiti comanda apasa butonul portoclaiu Cos din zona dreapta sus a site-ului si apoi Finalizeaza comanda. 
Comanda ta v-a fi preluata si procesata in cel mai scurt timp de catre un operator Proteina Mea (proteinamea.ro).

Daca doresti suportul unui consultant, poti sa ne contactezi telefonic la numarul afisat pe site sau la adresa de email office@proteinamea.ro.