Thermo Speed Extreme
Reducere

Mai multe poze

Thermo Speed Extreme

Producator: Olimp Sport Nutrition

In stoc

Details:

Supliment nutritiv sub forma de capsule cu extract de ceai verde care accepta termogeneza.Olimp Sport Nutrition Thermo Speed Extreme este un arzător de grăsime termogenic, ceea ce crește căldură intern al organismului, care creste productia corpului de căldură, accelerată prin arderea de calorii. Aceasta îmbunătățește digestia, protejează mucoasa stomacului. Reduce pofta de mancare si inhiba depunerea de grăsime. Efect diuretic. Curata si detoxifica ficatul. Datorita acestui lucru, chiar si sportivii profesioniști pot include în dieta lor . Este un produs excelent pentru fibrare. Nu este recomandat gravidelor , bolnavilor cu inima , persoanelor hipertensive, din cauza conținutului lor ridicat de cafeină!

Pret normal: 90,00 RON

Special Price 65,50 RON

Pret normal: 90,00 RON

Special Price 65,50 RON

Detalii

Supliment nutritiv sub forma de capsule cu extract de ceai verde care accepta termogeneza.
Olimp Sport Nutrition Thermo Speed Extreme este un arzător de grăsime termogenic, ceea ce crește căldură intern al organismului, care creste productia corpului de căldură, accelerată prin arderea de calorii. Aceasta îmbunătățește digestia, protejează mucoasa stomacului. Reduce pofta de mancare si inhiba depunerea de grăsime. Efect diuretic. Curata si detoxifica ficatul. Datorita acestui lucru, chiar si sportivii profesioniști pot include în dieta lor . Este un produs excelent pentru fibrare. Nu este recomandat gravidelor , bolnavilor cu inima , persoanelor hipertensive, din cauza conținutului lor ridicat de cafeină!
 
Produsul este recomandat pentru adulti, ca si un ajutor pentru o formare buna. 
Continut ridicat de cafeina (200mg / 2 capsule). 
 1 capsula de 2 ori / zi, cu aproximativ 30 de minute inainte de micul dejun si cina. 
 
A nu se lasa la indemana copiilor.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
tirozina, extract din ceai verde, extract de portocala amara, extract de guarana, cofeina anhidru, extract de piper negru, agent de umplere - celuloza microcristalina, agent antiaglomerant - stearat de magneziu, capsula (gelatina, culoare: E171).
Informatii nutritionale
1 capsula 2 capsule
Factori thermo 1090 mg 2181 mg
Extract de ceai verde (55% EGCG) 250 mg 500 mg
din care EGCG 137,5 mg 275 mg
Extract de Citrus Aurantium 167 mg 334 mg
din care sinefrina 10 mg 20 mg
Extract de Guarana (22%) 91 mg 182 mg
din care cafeina 20 mg 40 mg
Cafeina anhidru
80 mg 160 mg
Bioperine®  (extract de piper negru – Piperine 95%)  2,5 mg 5 mg
Tirozina 500 mg 1000 mg