Impact Whey Protein

Mai multe poze

  • Impact Whey Protein

Impact Whey Protein

Producator: My Protein

In stoc

Details:

Impact Whey Protein este produs folosind numai concentrat premium din proteine de zer, furnizand un conținut de proteine masiv de 82%. Daca esti in cautarea unei proteine din zer de calitate superioara care ofera un raport calitate-pret exceptional si un gust incredibil alege Impact Whey Protein.

85,00 RON
85,00 RON

Detalii

Impact Whey Protein este produs folosind numai concentrat premium din proteine de zer, furnizand un conținut de proteine masiv de 82%. Daca esti in cautarea unei proteine din zer de calitate superioara care ofera un raport calitate-pret exceptional si un gust incredibil, alege Impact Whey Protein.

Impact Whey Protein este disponibil in 19 arome delicioase incluzand prajiturele si frisca, rubarba si frisca si fructe de vara in plus față de tradiționalele opțiuni ciocolata, capsuni si vanilie.

Impact Whey Protein este o sursa bogată de proteine din zer concentrat din branza dulce. Avand cea mai mare valoare biologica (VB) a oricarei proteine cunoscute, concentratul din proteina din zer contine niveluri ridicate atat de aminoacizi esentiali cat si neesentiali.

Procesul de fabricatie utilizeaza o combinatie unica intre tehnologia filtrarii prin membrane si uscarea la o temperatura si presiune scazute. Acest lucru asigura o separare usoara si concentratia proteinei si isi mentine functia naturala si o valoare nutritiva ridicata pentru un concentrat din proteine din zer de calitate.

Impact Whey Protein ofera peste 82 g de proteina per 100 g (bază uscata), are un continut scazut de grasimi si lactoza si este bogat in calciu. Aceasta proteina este o sursa excelenta de aminoacizi esentiali si contine una dintre cele mai ridicate procente de aminoacizi cu lanturi ramificate gasite in proteine naturale.

Fractiunile proteice sunt: 44% beta lactoglobulina, 17% alpha lactalbumina, 1.5% albumina serica bovina, 8% imunoglobulina G, 0.5% lactoferina, 26% glicomacropeptida.

Pentru cine este potrivit Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein este o opțiune excelentă pentru atleti si pentru amatorii de mers la sala, ajutand la recuperarea, creșterea masei musculare și reducerea stratului adipos.

Cand ar trebui consumat Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein este o optiune foarte buna de luat dupa antrenament si pe parcursul zilei ori de cate ori ai nevoie de un plus de proteine.

Beneficii cheie

Peste 80% proteine per servire
Profil excelent de aminoacizi
Cea mai mare Valoare Biologica dintre toate proteinele
Ideala pentru constructia si repararea tesuturilor
Gust excelent, usor de amestecat

Adăugaţi 150-250 de apă sau lapte în blender (cocteilul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 cupă mare MP (25 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.
 
1 x cupa de plastic (mare) cuprinde 25 g. (cupa nu este inclusă)
Concentrat de proteine din zer nedenaturat*, Pudră de cacao (doar pentru variantele cu aromă de ciocolată fină, ciocolată şi caramel şi mocha), Aromă (doar variantele cu arome) Aromă naturală (doar pentru variantele cu arome naturale), Acid Citric (doar pentru variantele cu aromă de zmeură, vanilie şi zmeură, gem de căpşuni şi fructe de vară), Extract de malt (doar pentru variantele cu aromă de latte, toffee, ciocolată şi caramel şi banoffee), Emulsificator (Lecitină din Soia), Acid malic (doar pentru varianta cu aromă de ciocolată şi cocos), Îndulcitor (Sucraloză [doar variantele cu arome]), Coloranţi (Sfeclă roşie [doar pentru variantele cu aromă de zmeură, vanilie şi zmeură, căpşuni cu frişcă, gem de căpşuni, fructe de vară şi rubarbă, şarlotă], Antocianină [doar variantele cu aromă de zmeură], Curcumină [aromă de banane şi fructe de vară], Caramel [aromă de ciocolată şi cocos şi budincă toffee]). *Din lapte
Conţinut per 25 g:
Valoare energetică: 98,3 Kcal 
Calorii: 414,0 kJ 
Proteine (bază uscată): 20,5 g 
Proteine (ca atare): 19,6 g 
Grăsimi: 1,7 g 
Carbohidraţi: 1,5 g 
Calciu: 125,0 mg 
Colesterol: 0,5mg
 
Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că informaţiile nutriţionale sunt valabile pentru opţiunile fără arome. La alegerea unei opţiuni cu aromă, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 3% pentru majoritatea aromelor, iar, pentru ciocolată, datorită conţinutului de cacao, se reduce cu aproximativ 8%.