Ala 200
Reducere

Mai multe poze

Ala 200

Producator: Olimp Sport Nutrition

In stoc

Details:

ALA este adesea mentionat ca fiind antioxidantul universal. El este un antioxidant natural potent gasit in portiunea din celula ce produce energie, mitocondria. A fost recomandat ca fiind capabil sa amplifice actiunea insulinei la nivelul celulelor musculare si ajuta la intensificarea metabolizarii glucozei, ceea ce mentine nivelul glicemiei la un nivel moderat si previne cresterile bruste de insulina. Acest lucru este esential intrucat insulina este hormonul de depozitare principal al organismului si este responsabil atat de depozitare, cat si de prevenirea arderilor grasimii. ALA este un antioxidant unic pentru ca este solubil atat in apa, cat si in grasime iar asta inseamna ca poate calatori in diverse parti ale celulei, incluzand regiunile de grasime.

Pret normal: 65,00 RON

Special Price 58,00 RON

Detalii

ALA este adesea mentionat ca fiind antioxidantul universal.

El este un antioxidant natural potent gasit in portiunea din celula ce produce energie, mitocondria.

A fost laudat ca fiind capabil sa amplifice actiunea insulinei la nivelul celulelor musculare si ajuta la intensificarea metabolizarii glucozei, ceea ce mentine nivelul glicemiei la un nivel moderat si previne cresterile bruste de insulina.

Acest lucru este esential intrucat insulina este hormonul de depozitare principal al organismului si este responsabil atat de depozitare, cat si de prevenirea arderilor grasimii.

ALA este un antioxidant unic pentru ca este solubil atat in apa, cat si in grasime. Iar asta inseamna ca poate calatori in diverse parti ale celulei, incluzand regiunile de grasime. Asta il face utilizabil in tot organismul: muschi, grasime, organe, creier.

Pe langa faptul ca este un puternic antioxidant, poate creste eficienta altor antioxidanti, precum vitamina C sau vitamina E, coenzima Q10, etc.

Asa ca suplimentarea cu ALA da organismului o capacitate sportita de a se lupta cu radicalii liberi.

Numai asta este suficient sa faca din ALA un supliment excelent.

Pe langa proprietatile antioxidante ALA ajuta si la imbunatatirea vederi, si poate regenara ficatul, inlaturand mineralele nocive din organism. Pe langa efectele antioxidante, de mare interes pentru sportivi este si proprietatea sa de a imita insulina.

Asta inseamna ca grabeste eliminarea glucozei din sange, si astfel organismul nu mai secreta la fel de multa insulina.

Se stie ca insulina favorizeaza depunerea grasimilor. Astfel ALA poate fii folosit cu succes in perioadele de definire si in dietele ketogenice.

1-2 capsule de trei ori pe zi după mâncare. Produsul este recomandat adulților ca supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată.
Acid alfa-lipoic, agent de încărcare - celuloză microcristalină, agent antiaglomerant - stearat de magneziu, capsula (gelatina, colorant: E 171).
Valoare Nutrițională 1 capsulă 6 capsule
Acid alfa-lipoic 200 mg 1200 mg