ZMA 120 Caps

Mai multe poze

ZMA 120 Caps

Producator: Olimp Sport Nutrition

Nu este in stoc

Details:

ZMA Olimp este o combinație de Zinc și Magneziu cu vitamina B6 , creată pentru maximizarea absorbției și promovarea recuperării în urma antrenamentului. Zincul joacă un rol esențial în reglarea creșterii celulelor și regenerarea țesuturilor, precum și menținerea unui sistem imunitar sănătos. Magneziul este esențial pentru menținerea echilibrului electrolitic, producției de energie și funcționării normale a sistemului neuro-muscular.Acest supliment conține magneziu care contribuie la funcția musculară, metabolismul energetic normal, sinteza normală de proteine ​​și la reducerea oboselii.
94,00 RON

Detalii

ZMA Olimp este o combinație de Zinc și Magneziu cu vit B6 creată pentru maximizarea absorbției și promovarea recuperării în urma antrenamentului. Zincul joacă un rol esențial în reglarea creșterii celulelor și regenerarea țesuturilor, precum și menținerea unui sistem imunitar sănătos. Magneziul este esențial pentru menținerea echilibrului electrolitic, producției de energie și funcționării normale a sistemului neuro-muscular.
Suplimentul nutritiv ZMA® cu chelat de zinc, magneziu si vitamina B6 în capsule.
 
Acest supliment conține magneziu care contribuie la funcția musculară, metabolismul energetic normal, sinteza normală de proteine ​​și la reducerea oboselii. Zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron seric și la protecția constituenților de celule de la daunele oxidative. Mai mult decât atât, vitamina B6 contribuie la formarea de celule roșii din sânge și reglementarea activității hormonale. Datorită acestor proprietăți ZMA este un produs perfect pentru sportivi și persoane active.

Utilizare recomandata: Bărbați: 3 capsule pe zi, femei: 2 capsule pe zi, 30-60 de minute inainte de culcare. Pentru rezultate optime, evitați să luați suplimente alimente sau care conțin cantități mari de calciu. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Sunt recomandate: o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de boli renale, sarcină sau alăptare, se recomandă o consultare a medicului dumneavoastră.

Ingrediente: 99,2% ZMA® (Zinc mono-L-metionină sulfat (L-OptiZink®), aspartat de zinc, citrat de magneziu, oxid de magneziu, clorhidrat de piridoxina - vit B6), agent antiaglomerant - stearat de magneziu, capsulă ( gelatină, culoare: E 171).

Valoare nutrițională 1 capsulă
2 capsule
3 capsule
Zinc
10 mg (*100%) 20 mg (*200%) 30 mg (*300%)
Magnesiu
150 mg (*40%) 300 mg (*80%) 450 mg (*120%)
Vit. B6
3,5 mg (*250%) 7 mg (*500%) 10,5 mg (*750%)